Suomeksi / In English
Merryhunter Labradors

Uutiset 2018

4.9.2018
Paljon onnea 3-vuotiaille Pink & Blue-pennuille!

28.2.2018
A-pennut täyttivät tänään 10-vuotta. Helmi (M. Anastasia) toivottaa sisaruksilleen paljon onnea!

11.10.2017
Päivityksiä taas pitkän hiljaiselon jälkeen. Kasvatit ovat ahkeroinneet tahoillansa ja tuloksiakin on tullut. Lila (M. Pink Velvet) sai kolmannen ALO1 tuloksen tottelevaisuuskokeista ja sai näin ollen TK1 koulutustunnuksen. Lisäksi Lila suoritti BH kokeen ja on nyt oikeutettu kisaamaan palveluskoirakokeissa. Riemu (M. Brittany) sai hopeaa Salpausselän kennelpiirin agilityn piirimestaruuskisoissa sekä yksilökilpailussa että joukkueen kanssa. Tira (M. Pink Lily) aloitti agilityuransa ja sai molemmilta kisaradoilta tuloksen. Eika (M. Charme) käväisi pk-hakukokeessa, mutta valitettavasti maalimiehen ilmaisussa oli ongelmia ja HK2 koulutustunnusta ei vielä tullut.

19.8.2017
Siskokset Lila,Rauha ja Tira kävivät tänään kisoissa. Lila (M. Pink Velvet) kisasi tokossa alokasluokassa saaden hyvän arvostelun. Viidestä eri osa-alueesta tuloksena täysi kymppi, valitettavasti hyppy ja kaukokäskyt menivät nollille. Tuloksena ALO2, 152/200p, 3.sija luokassa ja Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen alokasluokan seuramestaruus!
Rauha (M. Pink Dream) osallistui rallytokon SM-kisoissa avoimeen luokkaan. Rauha sai tulokseksi 98/100p, RTK2 koulutustunnuksen ja voitti luokkansa!
Tira (M. Pink Lily) läpäisi vesipelastuksen soveltuvuuskokeen ja on nyt oikeutettu kisaamaan vesipelastuskokeissa.
Onnea Pink-siskoksille hienoista tuloksista!

21.5.2017
Lilan (Merryhunter Pink Velvet) hienot tulokset jatkuvat! Toisesta tokokokeesta ALO1 KP 191/200 pistettä. Onnittelut Lilalle ja Maritalle! :)

28.2.2017
Paljon onnea 9-vuotiaille A-pennuille! Virallinen oikea syntymäpäivä 29.2 osuu kohdalle harvoin, joten juhlimme tänään.

25.1.2017
Pennyn pennut syntyiävt 19.1.17. Kaikki pennut (2n+4u) ovat mustia. Vapaana tällä hetkellä 2 mustaa urosta. Pojat etsivät metsästäviä/aktiivisesti harrastavia koteja!

31.12.16
Vuosi 2016 vetelee viimeisiään. Vuosi tarjosi iloa ja valitettavasti myös surua. Kasvattini omistajineen ovat ilahduttavan aktiivisesti osallistuneet eri harrastuslajeihin ja moni on käynyt aktiivisesti käytännön metsällä. Nixu (M.Brendan) sai ensimmäisestä nomestartistaan ALO1 tuloksen, vielä kerran onnea Juhamatti ja Nixu hienosta suorituksesta! Useampi kasvatti kävi myös taipumuskokeessa kuluneen vuoden aikana. Onnea taipuneille ja tsemppiä uuteen yritykseen niille, jotka eivät vielä päässeet läpi! Riemu kisasi rallytokossa agilityn ohella ja saavutti RTK4 tuloksen. Onnittelut myös kaikille niille, jotka tässä jäivät mainitsematta. Kiitos kaikille aktiivisille kasvatinomistajilleni koirienne aktivoimisesta!
Ääretöntä surua vuoteen toi Pepin (M.Caramelo) äkillinen ja yllättävä menehtyminen. Pepin kuolema oli kasvatuksellisesti erittäin suuri menetys. Peppi oli koira, josta pidin todella paljon ja jossa oli kaikki ne ominaisuudet, joita labradorinnoutajassa haen. Valitettavasti Pepin taival kanssamme päättyi aivan liian varhain.
Haluan vielä toivottaa kaikille kasvatinomistajilleni ja ystäville oikein hyvää ja aktiivista vuotta 2017!

13.9.2016
Kasvattajaurani yksi vaikeimmista päivistä oli tänään. Elämä on epäreilua ja parhaimmat lähtevät aina ensin. Merryhunter Caramelo ”Peppi” nukkui tänään pois äkillisesti. Peppi sairastui akuuttiin leukemiaan ja ennuste oli toivoton. Vielä viime viikolla kaikki oli niinkuin ennenkin eikä tietoa sairaudesta, oireet ilmenivät muutaman viime päivän aikana. Raskaimmista raskain päätös oli tehtävä ja annettava Pepin mennä. Kiitos Vilma ja Pauli, kun tarjositte Pepille niin hyvän kodin näiden vuosien aikana.
Juokse Peppi ilman kipuja pilven reunalla! Jätit meidät liian nuorena ja liian pian! <3

Merryhunter Caramelo 4.4.2012 – 13.9.2016

30.7.2016
Reetan tytöt Riemu (M. Brittany) ja Rauha (M. Pink Dream) starttasivat tänään rallytoko-kokeessa. Rauhalle tämä oli ihka ensimmäinen rallytoko-koe ja tuloksena hienosti hyväksytty Alo90. Riemu sai tuloksen, joka oikeuttaa RTK4 koulutustunnukseen. Onnea Reetalle hienoista suorituksista!

18.6.2016
Helmin pennuista Lila (M.Pink Velvet) ja Tira (M.Pink Lily) läpäisivät tänään taipumuskokeen vain 9 kuukauden ikäisinä. Hurjasti onnea molemmille ohjaajineen!

29.2.2016
Oikein paljon onnea 8-vuotiaille A-pennuille! Aika on mennyt kuin siivillä ja tuntuu, että pentue syntyi vasta hetki sitten.

3.10.2015
Pentusivu päivitetty viimein! D-pentueesta “Nano” (M. Dark Princess) on nyt myös virallisesti lonkka- ja kyynärkuvattu. Nanon lonkat ovat A/A ja kyynärpäät 0/0. Onnittelut omistajalle!

14.9.2015
Viime päivityksestä on vierähtänyt taas paljon aikaa tietokoneongelman takia. Paljon onkin tapahtunut sen jälkeen! Reilu viikko sitten syntyi Helmille pitkään pohdittu ja hartaasti odotettu pentue, jossa on yksi uros ja viisi narttua. Pentusivu tullaan päivittämään ja kuvia lisäämään piakkoin!
Penny (M. Cascada) kävi viime sunnuntaina näyttelyssä ja tuloksena mukavan arvostelun kera se mitä odotettiinkin eli H (hyvä). Kiitos Reeta Pennyn esittämisestä! Viime viikonlopun lauantaina taasen Peppi (M. Caramelo) ja Vilma osallistuivat kummankin ensimmäiseen Nome-B kokeeseen. Peppi teki hyvää työtä, mutta harmillisesti markkeerauksen epäonnistuminen pudotti kirkkaimalta sijalta. Jokatapauksessa erittäin hyvä suoritus ja tuloksena ALO2. Hiukan treeniä ja ensi vuonna nokka kohti uusia kokeita. Onnea vielä kerran Vilmalle ja Pepille!
Myöskin kuvausrintamalla on tapahtunut, kun D-pentueesta Vili (M. Dark Lord) on käynyt ensimmäisenä kuvauksissa. Vililtä poistettiin piilokivekset ja samalla otettiin viralliset lonkka- ja kyynärkuvat. Kuvanneen eläinlääkärin arvion mukaan nivelet näytti hyviltä, mutta lopullinen tuloshan tulee Kennelliitosta.

29.8.2015
Nero (M. Conquistador) kävi luonnetestissä ja saldoksi tuli +143 pistettä.

5.8.2015
D-pentue viettää tänään 1-vuotis syntymäpäiviään. Paljon onnea kaikille!!!

2.8.2015
Laku (M. Dark Knight) läpäisi tänään ensimmäisenä D-pentuna taipumuskokeen! Onnittelut Terhille ja Lakulle!!!

26.7.2015
Riemu (M. Brittany) kisasi tänä viikonloppuna urakalla “Artjärven Ärinöissä” oman seuran kolmen lajin kisaturneessa. Eilen lauantaina oli rally-toko, mestariluokasta ei tällä kertaa tullut hyväksyttyä tulosta, kun pisteet jäivät 60 (70 hyväksytty). Tänään vesisateessa tokokokeesta alokasluokasta kolmas ykköstulos ja sijoitus luokassa kolmas! Nyt voi nimen eteen liittää koulutustunnuksen TK1. Kisaviikonloppu päättyi agilitykisoihin. Maxi3-luokasta ensimmäiseltä radalta 5 ratavirhettä ja vähän yliaikaa. Toiselta radalta kahdeksan ratavirhettä.
Kisaviikonlopuna kisattiin myös Artjärven Ärisijä tittelistä ja yllätykseksi tokon ja agilityn sijoituksilla tuli kokonaiskisan kolmas sija! Onnea Reeta ja Riemu!!!

28.6.2015
Penny (M. Cascada) läpäisi tänään taipumuskokeen Reetan ohjaamana! Suuret onnittelut!

16.5.2015
Riemulle (M. Brittany) tänään toinen perättäinen ALO1 tulos tottelevaisuuskokeesta. Onnittelut Riemu ja Reetta!

14.5.2015
Kaikkien Merryhuntereiden kantaemo Sinna täytti tänään 11 vuotta. Onnea Sinnalle!
Penny (M. Cascada) ja Riemu (M. Brittany) kävivät tänään rallytoko kilpailuissa. Penny starttasi rallytokossa elämänsä ensimmäistä kertaa ja tuloksena ensiyrittämällä Alo90 hyväksytty tulos. Riemulla ei tällä kertaa ollut onni matkassa ja tulosta ei tullut mestariluokasta.

20.4.2015
Penny (M. Cascada) ja Helmi (M. Anastasia) kävivät tänään silmätarkastuksessa ja molemmilla todettiin silmät terveiksi!
Viikonloppuna Repe (M. Coyote) osallistui luonnetestiin ja tuloksena oli +140.

4.4.2015
Hyvää syntymäpäivää 3-vuotiaille C-pennuille!

31.3.2015
M.Brendan, Caramelo ja Coyote kävivät silmätarkastuksessa ja kaikilla todettiin terveet silmät. :)

23.3.2015
Onnea 5-vuotiaille B-pennuille!

1.3.2015
Paljon onnea 7-vuotiaille A-pennuille!

22.2.2015
Viime päivityksestä on vierähtänyt todella pitkä aika ja sen jälkeen onkin tapahtunut paljon. C-pennuista Eika (M. Charme) ja Luna (M. Crema) käväisivät syksyllä vielä koekentillä. Eika läpäisi BH kokeen ja on näin ollen oikeutettu kilpailemaan palveluskoirakokeissa. Luna kävi taipumuskokeissa suoriutuen hienosti muista osioista, mutta valitettavasti jäljellä pupu jäi sillä kertaa löytymättä.
Syksyyn mahtui myös surullisia uutisia, kun Sulo siirtyi syksyllä ajasta ikuisuuteen kunnioitettavassa 14-vuoden iässä. Yksi ajanjakso päättyi, mutta toivon että jonain päivänä saan vielä yhtä hienoluontoisen ruskean labradorin itselleni.
Riemu (M. Brittany) starttasi pari viikkoa sitten agilitykilpailuissa, ohjaajanaan Emma Alve, jossa tuloksena yksi 0-rata ja 2. sija. Eilen Riemu osallistui ensimmäisiin tokokilpailuihinsa, tuloksena ALO1. Onnittelut Reetalle ja Riemulle!

10.8.2014
Nero (M. Conquistador) pääsi tänään taipumuskokeesta läpi. Suuret onnittelut Mika ja Nero!

20.7.2014
Repe (M. Coyote) sai tänään nome-kokeista ALO1 tuloksen! Seuravaa luokka kutsuu näin ollen Mikaa ja Repeä. Erittäin suuret onnittelut!!!

16.7.2014
Peppi (M. Caramelo) kävi tänään taipumuskokeessa ja meni hienosti läpi ensiyrittämällä. Suuret onnittelut Vilmalle ja Pepille!

7.6.2014
Repe (M. Coyote) starttasi tänään nome-kokeessa. Valitettavasti tänään ei ollut onnea matkassa ja tuloksena tällä kertaa ALO0.

4.6.2014
Viimeinen C-pennuista M.Caballero “Sulo” kävi tänään silmätarkastuksessa ja silmät tarkastettiin terveiksi. Huippuhieno uutinen!

18.5.2014
Peppi (M. Caramelo) kävi tänään luonnetestissä ja tuloksena oli +159 pistettä.

17.5.2014
Repe (M. Coyote) osallistui isäntänsä kanssa tänään ihka ensimmäiseen mejä-kokeeseensa. Tällä kertaa tuloksena oli AVO3. Onnittelut Repelle ja Mikalle!

14.5.2014
Sinna täytti tänään kunnioitettavat 10 vuotta. Paljon onnea Sinnalle!

10.5.2014
Merryhunter Caramelo “Peppi” kävi tänään ensimmäisessä näyttelyssään ja tuloksena avoimesta luokasta EH. Onnittelut Vilma ja Peppi!

4.4.2014
Syntymäpäivät jatkuvat. :) Paljon onnea 2-vuotis syntymäpäivien
johdosta C-pennuille!

23.3.2014
Paljon onnea 4-vuotiaille B-pennuille!

1.3.2014
Onnittelut 6-vuotiaille A-pennuille!

26.2.2014
Riemu (M.Brittany) on saanut SNJ:n vuoden 2013 agilitynuusku kiertopalkinnon! Hurjasti onnea Reetalle ja Kirsille!!! Tosi hieno juttu, olen teistä ylpeä!

3.2.2014
C-pentueen pioneeri M. Coyote “Repe” käväisi viikonloppuna näyttelyssä ja tuloksena KÄY H. Repellä on näinollen plakkarissa mettämiehen serti!

28.12.2013
Merryhuntereiden vuosi kilpailuiden osalta päättyi tänään parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun M. Brittany “Riemu” sai tänään agilitykisoissa kaksi nollaa, LUVAN ja sertin! Riemu siirtyy näinollen kakkosluokasta kilpailemaan Maxi3- luokkaan. Mahtavat onnittelut Reeta ja Riemu!

10.11.2013
Usea Merryhunter kasvatti on käynyt syksyn aikana metsällä ja saalistakin on tullut ihan mukavasti. Kuvassa saalistaan esittelee M. Brendan “Nixu”.

6.10.2013
Helmille (M.Anastasia) tänään taipoumuskokeesta NOU1! Myös M.Coyote “Repe” starttasi tänään kokeessa. Koe oli sekä koiralle että isännälle elämän ihka ensimmäinen Nome-B koe ja tuloksena hienosti ALO3! Onnittelut ja ei muuta kuin ensi kesänä suunta kohti uusia kokeita!

31.8.2013
M.Coyote “Repe” läpäisi tänään taipumuskokeen helposti ensiyrittämällä! Onnittelut Mikalle ja Repelle!

24.8.2013
M.Brendan “Nixu” läpäisi tänään luonnetestin pistein +169. Onnittelut!

3.7.2013
Merryhuntereilla on ollut tapahtumarikas viikonloppu ja alkuviikko. Viikonloppuna M.Chiquita käväisi Luigen näyttelyssä ja tuloksena hienosti EH. Kiitos Heidille Tiqin esittämisestä! M.Brittany kävi tänään luonnetestissä ja tuloksena huimat +240 pistettä. Onnittelut Reetalle ja Riemulle! Tänään tuli myös Laboklinilta Tiqin PRA-testi tulos, joka on PRA N/N (clear)!

4.4.2013
Suuret onnittelut 1-vuotiaille C-pennuille!

23.3.2013
B-pennut täyttävät tänään 3 vuotta. Onnea kaikille!

1.3.2013
Paljon onnea 5-vuotta täyttäneille A-pennuille!

6.1.2013
Riemu (M.Brittany) kilpaili eilen ensimmäistä kertaa tänä vuonna aglitykilpailuissa. Yhdeltä Maxi2 radalta tuli nollavoitto niukalla yliajalla, jonka takia LUVA jäi valitettavasti tällä kertaa saamatta. Muilta radoilta tuloksina oli 5 ja 8.sija ja 0 ja 7.sija. Tästä on hyvä jatkaa agilityvuotta eteenpäin!

28.12.2012
Omistajien vaikean elämäntilanteen takia uutta kotia etsii M.Chiquita “Tiqi”.

28.10.2012
Riemu (M.Brittany) on ollut teerimetsällä ja saalistakin tuli.

21.10.2012
Riemulle (M.Brittany) tänään agilityssa ensimmäinen nollarata ja luokkavoitto Maxi2 luokasta!

7.10.2012
Syysterveiset Nixulta (M.Brendan)!

23.9.2012
Vilma (M.Brianna) kävi tänään luonnetestissä. Tuloksena +205 pistettä. Onnittelut!

17.9.2012
Merryhunter kasvateilla oli eilen tulosrikas päivä. Puntta (M.Anton) kisasi tokossa oman alueensa piirimestaruuskilpailussa. Puntta sai ALO1 tuloksen (176 p) ja sijoittui luokassaan kolmanneksi. Tämä oli Puntalle kolmas tokostartti ja kolmas ALO1 tulos, näin ollen Puntta sai TK1 tuloksen. Mahtavaa, suuret onnittelut Puntta ja Katri!
Helmi (M.Anastasia), Vilma (M.Brianna) ja Curro (M.Boo) kävivät Hyvinkäällä näyttelyssä. Tuomari (Elisabeth Rhodin) oli selvästi enemmän mieltynyt näyttelylinjaisiin, keveys ei ollut valttia. Helmi sai H:n, Vilma ja Curro T:t.

9.9.2012
Riemu (M.Brittany) sai tänään kolmannen 0-tuloksen ja sertin agilityn Maxi1-luokasta ja siirtyy nyt kilpailemaan Maxi2-luokkaan. Onnea!

4.8.2012
Sulo täytti tänään kunnioitettavat 12 vuotta. Onnea Sulolle!

2.8.2012
Helmi (M.Anastasia) kävi tänään luonnetestissä ja sai saldoksi huimat +250 pistettä!

14.7.2012
Kävimme Paxin kanssa tänään taipumuskokeessa ja tuloksena NOU1!

1.7.2012
Ida (M.Ballylina) ja Tiina starttasivat tänään elämänsä ensimmäisissä Nome-B kokeissa. Tuloksena ALO1! Suuret onnittelut!!! Kasvattaja on ylpeä teistä. :)

6.6.2012
Kaikki pennut ovat löytäneet oman kodin. Nero-poika sulostuttaa elämäämme vielä muutaman päivän ennenkuin lähtee kohti uusia seikkailuja.

4.6.2012
Ida (M.Ballylina) kävi viikonloppuna taipumuskokeessa ja läpäisi kokeen helposti omistajansa Tiinan ohjaamana. Onnittelut!

17.5.2012
Nixu (M.Brendan) läpäisi tänään omistajansa Juhamatin ohjaamana taipumuskokeen.Onnea!!!

14.5.2012
Sinna täyttää tänään 8 vuotta. Onnea Sinnalle!

24.42012
Uusia kuvia on lisätty pentujen kuvasivulle.

21.4.2012
Riemu (M.Brittany) käväisi tänään agilytykilpailuissa. Tuloksena yksi luokkavoitto ja toiselta radalta tuli 15 virhepistettä. Hienoa Riemu ja Kirsi!

8.4.2012
Pentujen kuvasivustolle on lisätty uusia kuvia.

6.4.2012
Pennut sivuille on lisätty linkki pentujen kuvakansioon. C-pennut ovat myös saaneet oman sivuston Kasvatit ja Kuvia-sivuille. A- ja B-pentueiden kuviin on lisätty uusia kuvia.

5.4.2012
Myy synnytti eilen 11 potraa pentua! Viisi urosta (3 keltaista ja 2 mustaa) ja kuusi narttua (3 keltaista ja 3 mustaa). Sekä Myy että pennut voivat hyvin.

23.3.2012
B-pennut täyttivät 2 vuotta. Onnea!

5.3.2012
Myy (M.April) on käynyt tänään ultrassa ja on vahvistettu tiineeksi! Mustia ja keltaisia pentuja on siis odotettavissa syntyväksi viikolla 14.

29.2.2012
A-pennut täyttävät tänään 4 vuotta. Onnea kaikille! :)

26.2.2012
Riemu oli jälleen agilitykilpailuissa. Tänään tuloksena kolmelta radalta oli kaksi hylkäystä ja yksi neljäs tila.

11.2.2012
Riemu (M.Brittany) oli tänään toisissa agilitykilpailuissaan ja sai luokkavoiton ja ensimmäisen 0-tuloksen!

22.1.2012
M.Brittany “Riemu” on tänään startannut ensimmäisissä agilitykilpailuissaan. Ensimmäisellä radalla Riemu ja Kirsi tulivat neljänneksi tuloksella 5 ja toisella radalla kuudenneksi tuloksella 19,17.

19.12.2011
Nixun (M.Brendan) kuvaustulokset saapuivat Kennelliitosta, A/A 0/0!

13.12.2011
M.Brendanin “Nixu” silmät on tarkastettu terveiksi.

4.8.2011
Sulo-pappa täytti 11 vuotta. Onnea!

31.7.2011
Myy (M.April) kävi tänään luonnestissä ja tuloksena +130 pistettä.

5.7.2011
Sulo kävi tänään tervehtimässä Sini siskoaan. Kummallakin mieli on vielä virkeä, vaikka ikä jo näkyy ja naama on harmaa.

25.6.2011
Yhtä lukuunottamatta B-pennut ovat käyneet kuvauksissa. Kaikilla lonkat ja kyynärpäät A/A, 0/0. Valitettavasti myös M.Ballylinalla todettiin kaihi
silmätarkastuksessa.
Helmi (M.Anastasia) kävi viime viikonloppuna ensimmäisessä mejä-kokeessaan. Tällä kertaa riistajäljet kiinnostivat liikaa ja tuloksena oli AVO0. Ei muuta kuin lisää harjoitusta ja kohti uusia kokeita!

11.5.2011
Riemun kuvaustulokset tulivat Kennelliitosta, lonkat A/A kyynärpäät 0/0.

5.5.2011
Curron (Merryhunter Boo) kuvaustulokset saapuivat Kennelliitosta. Viralliset tulokset ovat A/A 0/0, hienoa! Valitetettavasti Riemulla (Merryhunter Brittany) todettiin 26.4. silmissä kaihi (HC post.polar). Näin ollen Riemua ei voi käyttää jalostukseen. Riemu siirtyy Reetan omistukseen ja jatkaa harrastamisia entiseen tapaan.

25.4.2011
B-pentueesta M.Brielle “Alma”, M.Brianna “Vilma”, M.Brittany “Riemu” ja M.Boo “Curro” kävivät tänään lonkka- ja kyynärkuvauksissa. Hyvältä näytti,
nyt vain odotellaan virallisia lausuntoja Kennelliitosta.


Isa Sandström
Vantaa
+ 358 40 705 7595
merryhunter@hotmail.com
Merryhunter Labradors 2019