Suomeksi / In English
Merryhunter Labradors

Esittely

Olen vantaalainen koiraharrastaja, jonka elämään koirat ja muut eläimet ovat kuuluneet jo lapsuudenkodista lähtien. Kotonamme asuivat aikanaan labradorinnoutajat Joonas ja Topi.

Ensimmäisen varsinaisesti oman koirani Tsarodej Hunterin eli Sulon hankin vuonna 2000 ja siitä alkoi aktiivinen harrastamiseni noutajaharrastuksen parissa. Sulo on opettanut paljon niin hyvässä kuin pahassa. Sulon myötä kirkastui, mitä koiraltani haluan ja mitä en.

Seuraava koira Muistokas Sinna saapui vuonna 2004. Sinnan ensimmäisestä pentueesta kotiin jäivät Merryhunter Anastasia “Helmi” ja Angus “Pax”. Sinna ja Pax viettävät nykyisin eläkepäiviä vanhempieni luona.

Kasvattajan peruskurssin olen käynyt vuonna 2002 ja jatkokurssin 2009. Kennelnimen olen saanut 2008. Omien koirieni kanssa harrastan nykyisin lähinnä noutajien metsästyskokeita ja verijäljestystä. Käymme myös käytännön metsällä tilaisuuden tullen.

Tavoitteeni on on kasvattaa terveitä ja toimivia labradorinnoutajia metsästys- ja harrastuskäyttöön. Kasvateistani tuskin on näyttelykoiriksi, koska kasvatukseni pääpaino on käyttöominaisuuksissa ja jalostuvalinnoissa käyttöominaisuudet menevät ulkomuodon edelle. Pyrin kuitenkin terveeseen, tasapainoiseen rakenteeseen ja toimivaan rakenteeseen, missä mitään kohtaa ei ole painotettu liikaa.
Ihanneyksilöni on tervepäinen, hyvähermoinen, toiminnan- ja miellyttämisenhaluinen labradorinnoutaja, jonka tunnistaa rotuisekseen.


Isa Sandström
Vantaa
+ 358 40 705 7595
merryhunter@hotmail.com
Merryhunter Labradors 2019