Suomeksi / In English
Merryhunter Labradors

Pennut

SEURAAVA PENTUE SUUNNITTEILLA LILALLE (MERRYHUNTER PINK VELVET) SYKSYKSI 2019!

MERRYHUNTER PINK VELVET

Lonkat: A/A
Kyynärpäät: 0/0
Silmät: terveet 2/2019
Selkä: VA0, LTV0, SP1

Tuloksia:
Nome-B: ALO1
WT: 2*ALO1
Mejä: 2*AVO1
TOKO: 1*VOI1
Rallytoko: RTK2
Agility: Maksi 1
BH suoritettu
Näyttelyt: H

Lila KoiraNetissä

Seuraava pentue suunnitteilla “Lilalle” (Merryhunter Pink Velvet). Lila on erittäin miellyttävä luonteinen nuori narttu. Omaa suuren moottorin ja osaa rauhoittua,kun työt loppuvat. Lilan harrastusrepertuaari on laaja ja tuloksia on tullut joka lajissa, mitä kokeiltu. Päälajeina Lilalla on tottelevaisuuskokeet, joissa kilpailee erikoisvoittajaluokassa, ja noutajien metsästyskokeet. Lilalle kelpaa kaikki riista ja on vedessä elementissään. Lila on ollut koko ikänsä terve; ei kutinoita eikä vatsavaivoja. Lisäksi Lilalla on hyvä turkki.

Pennuille etsitään yhteistyökykyisiä harrastavia ja metsästäviä koteja!

Merryhunter Pink Velvet
Conneywarren Lennie
GB FT CH
Millcottage Pathfinder
Scolopax Lali

Merryhunter Anastasia
FIN & S KVA
Masterkey’s Seeker of Merganser
Muistokas Sinna

Myyn pennut vain metsästävään tai harrastavaan kotiin!

Merryhunter-pentu myydään rekisteröitynä, mikrosirulla tunnistusmerkittynä, eläinlääkärin tarkastamana ja useaan otteeseen madotettuna.
Alustavia varauksia otan vastaan jo ennen pentujen syntymää. Pentujen synnyttyä ilmoitan varaajille sukupuoli- ja värijakauman ja tämän jälkeen sovimme tapaamisajan. Vierailijoita otan vastaan pentujen ollessa noin neljän viikon ikäisiä.
Pentu luovutetaan 7-8 viikon iässä ja se saa mukaansa oman pentupaketin ja hoito-ohjeet, lisäksi jokainen pennunostaja saa vuoden jäsenyyden Labradorinnoutajakerhossa ja Suomen Noutajakoirajärjestössä.
Merryhunter-pennun ostettuasi sitoudut kuvauttamaan koirasi lonkat ja kyynärpäät sekä tarkastuttamaan silmät virallisen kuvausiän täytyttyä (12kk), kuitenkin viimeistään koiran täytettyä kaksi vuotta (24kk).
En myy kasvattejani pelkiksi kotikoiriksi, vaan edellytän että koiralle tarjotaan aktiivinen metsästävä tai harrastava koti. En myöskään myy kasvattejani tarhakoiriksi. Labradorinnoutaja on jakaantunut näyttely- ja käyttölinjoihin. Liisätietoa linjaeroista ja terveydestä löydät rodun Jalostuksen tavoite ohjelmasta.

Kasvattajana annan elinikäisen tuen kasvateilleni ja toivon kuulevani niin iloista kuin suruista myös myöhemminkin.
Autan tarvittaessa koulutuksessa ja pyrin järjestämään kerran vuodessa pentutreffit/koulutuspäivän kasvateilleni.

Jos olet kiinnostunut Merryhunter-pennusta, ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin voimme jutella enemmän. En vastaa tekstiviestikyselyihin.


Isa Sandström
Vantaa
+ 358 40 705 7595
merryhunter@hotmail.com
Merryhunter Labradors 2019